Уже рік ми вибираємо віце-прем'єра з євроінтеграції - Геращенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Уже рік ми вибираємо віце-прем'єра з євроінтеграції - Геращенко

Уже рік ми вибираємо віце-прем'єра з євроінтеграції - Геращенко

Віце-прем'єра з європейської інтеграції не призначають через небажання прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, повідомила голова комітету Верховної ради з питань євроінтеграції Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook
"Ми від комітету євроінтеграції вимагаємо від коаліції та уряду визначитися з кандидатурою віце-прем'єра вже рік! І не просто призначити, за принципом "щоб було", а наділити конкретними повноваженнями та надати механізми і всі необхідні важелі для повноцінної роботи", - підкреслила вона .
"Чому цього не відбувається? Боюся, тому, що прем'єр-міністр головним євроінтегратором в уряді призначив себе. У результаті ми пізно отримуємо законопроекти, необхідні для імплементації Угоди (про асоціацію, - Ред.), в уряді взагалі ніхто серйозно не займається ЗВТ з ЄС, не є мотором і промоутером цієї важливої ​​для бізнесу теми (особливо в умовах втрати російського ринку!)", - підкреслила депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?