Корпорація Roshen виставила на продаж липецьку фабрику - гендиректор
Категорія
Економіка
Дата публікації

Корпорація Roshen виставила на продаж липецьку фабрику - гендиректор

Корпорація Roshen виставила на продаж липецьку фабрику - гендиректор
Джерело:  ЛІГА.net

Корпорація Roshen виставила на продаж ВАТ «Липецька кондитерська фабрика» в РФ, оцінивши її в $200 млн. Про це повідомив гендиректор Roshen В'ячеслав Москалевський в інтерв'ю Ліга.net.
«Ми виставили її на продаж. Але як тільки ми це зробили, всі реальні покупці пішли в підпілля... Покупців нормальних немає, залишилися одні менти і феесбешники», - сказав Москалевський.
За словами гендиректора Roshen, виробництво на липецькій фабриці впало в чотири рази.
«Виробництво впало в чотири рази. Але воно є. Для України те, що відбувається там, некритично, ми продублювали весь асортимент Липецька на Кременчуцькій та Вінницькій фабриках», - зазначив він.
Москалевський додав, що в окупований Крим поставляють цукерки тільки з Липецької фабрики, поставок від українських фабрик на півострів немає.
На питання про продаж президентом України Петром Порошенком корпорації Roshen Москалевський заявив, що особисто він не збирається продавати свою частку в компанії.
"У нього (Порошенко - ред.) і треба питати, кому він збирається продати свій пакет акцій. У мене є свій, і я тут працюю. Розумієте? Можу сказати, що я разом з ним свою частку не збираюся продавати. Я тут вже більше 20 років працюю".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?