У Збройних силах України провели вакцинацію проти грипу
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

У Збройних силах України провели вакцинацію проти грипу

Міністерство оборони України
У Збройних силах України провели вакцинацію проти грипу

Для підтримки боєготовності української армії була проведена масштабна кампанія вакцинації складу Збройних сил України проти грипу. На даний момент військові частини України забезпечені всіма необхідними медикаментами, передає  Міністерство оборони України.


Згідно із заявкою, Міністерство оборони України закупило 5 800 доз вакцини проти грипу. До кінця року прищеплювальна кампанія була завершена.


Щеплення відбувалися за згодою військовослужбовців і в першу чергу проводилися у військових частинах і підрозділах, які виконують завдання у районі антитерористичної операції, а також у військових навчальних закладах.


З урахуванням своєчасного проведення щеплень, в період епідемічного підйому захворюваності на грип у січні-лютому 2016 року на Збройних Силах України можна прогнозувати лише поодинокі випадки захворювань, які не вплинуть на боєздатність військових колективів.


Ніякої смерті від грипу у Збройних Силах України не зафіксовано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?