Міноборони повернув понад 12 га земель з-під незаконного володіння
Категорія
Культура
Дата публікації

Міноборони повернув понад 12 га земель з-під незаконного володіння

Міністерство оборони України
Міноборони повернув понад 12 га земель з-під незаконного володіння

Юридична служба України спільно з Міноборони за дорученням міністра оборони проводять роботу по звільненню державних земель з-під самовільного захоплення. На даний момент вже повернуто земель загальною площею в 12,2114 га, передає  Міністерство оборони України.


У липні 2015 року Військовою прокуратурою Західного регіону України подано позов до Господарського суду Івано-Франківської області стосовно повернення з незаконного володіння Лайт Констракшн земель оборони в селі Крихівці Івано-Франківської області загальною площею більше 12 га. Рішенням від 10.11.2015 року позовні вимоги задоволені. Свідоцтва Лайт Констракшн на право власності на земельні ділянки визнані недійсними і скасовані, землі витребувано з чужого незаконного володіння та повернуто державі в особі Міноборони.


12.01.2016 року Міністерство оборони України отримало в Реєстраційній службі Івано-Франківського міського управління юстиції Івано-Франківської області витяги з державного реєстру прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на вказані земельні ділянки за Міністерством оборони України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?