Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт знову одружуються?
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт знову одружуються?

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт знову одружуються?
Джерело:  попкорнnews

Якраз коли фанати знаменитої пари нарешті змирилися з тим, що Ліам і Майлі вже остаточно розійшлися, як серед таблоїдів США знову з'явилися чутки про те, що вони знову разом. І є підстави вважати, що цього разу справа йде до весілля, передає  попкорнnews.

За даними джерел, відносини між 23-річною Майлі і 26-річним Ліамом тривають трохи більше двох місяців. І, цього разу, пара має намір довести справу до весілля. Нагадаємо, що Сайрус і Хемсворт вже були заручені, коли зустрічалися в перший раз. Однак в 2013 році закохані розлучилися і розірвали заручини. Однак тепер їх почуття спалахнули з новою силою.

За словами інсайдерів, всі різдвяні свята і Новий рік Майлі була з Ліамом і його рідними в Австралії. Заради цього вона навіть скасувала низку своїх виступів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?