У Великобританії можна побути мільйонером всього за 22 фунта
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Великобританії можна побути мільйонером всього за 22 фунта

У Великобританії можна побути мільйонером всього за 22 фунта

Beds on Board - британський сайт, що дозволяє за невелику плату відчути себе дуже достатнім людиною. Сайт є аналогом сервісу Airbnb, тільки замість пошуку і короткострокової оренди житла пропонує оренду яхт, передає lenta.ru.

Туристи можуть вибрати на свій смак як супер-яхти, обладнані за останнім словом техніки, так і човни набагато меншого розміру. Плаваючі засоби, в основному, пришвартовані в екзотичних місцях - Карибському морі чи Середземномор'ї.

Серед варіантів для економних мандрівників - катамаран The Lagoon, розташований недалеко від Афін. За ніч одному туристу доведеться віддати всього 22 фунта ($32). До послуг орендарів - чотири двомісні каюти з власними ванними кімнатами і дві одномісні каюти. На кухні з панорамним вікном може розміститися до десяти гостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?