Коментар Леді Гаги щодо її номінації на "Оскар"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Коментар Леді Гаги щодо її номінації на "Оскар"

Коментар Леді Гаги щодо її номінації на "Оскар"
Джерело:  попкорнnews

Леді Гага - прекрасний приклад того, що, якщо ти талановитий, то можеш бути талановитим в усьому. Ставши популярною співачкою, Гага впевнено пішла підкорювати кінематограф, і її старання вже принесли плоди - крім "Золотого глобуса", вона номінована на "Оскар", передає  попкорнnews.

Цього року Гага побореться за престижну статуетку в номінації «Кращий саундтрек». Її композиція Til It Happens To You до документального фільму про зґвалтування в коледжі увійшла до списку номінантів на «Оскар».

«Ця номінація дозволила знайти голос величезної кількості жертв та їхніх сімей по всьому світу, - сказала Леді Гага. - Спасибі Академії за те, що визнали рух людей, які спільно працювали над The Hunting Ground і Til It Happens To You в ім'я боротьби з сексуальним насильством».


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?