Гороскоп на суботу, 16 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на суботу, 16 січня

Гороскоп на суботу, 16 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам корисно звіритися з планом дій, уточнити розклад цікавих інстанцій і залишки коштів на рахунках. Така передбачливість допоможе звести до мінімуму сюрпризи, впорядкувати витрати, швидше і ефективніше коригувати поточні плани. Небажано купувати засоби зв'язку, електроніку, комп'ютерний софт. Не найкращий момент для консультацій, домовленостей, роботи з документами. Не варто планувати щось з нуля, така програма буде з самого початку мати безліч похибок.


Водолій

Дорожні пригоди, комунікаційні та інші збої не завадять Водоліям дивитися на життя позитивно. Пригоди цієї доби можуть принести вам тимчасове занепокоєння, але в цілому лише підтвердять, що ви йдете правильним курсом. Велике значення має контакт з однодумцями. Якщо вони у вас є, не варто виходити за рамки дружньої компанії, групи за інтересами. Сперечатися, грати, обговорювати новинки сьогодні краще із справжніми друзями, спілкування з випадковими попутниками буде менш конструктивним.


Козеріг

Для Козерогів день складний, але багато залежить від розстановки пріоритетів. Якщо ви сприймаєте все занадто особисто, шукаєте комфорту, хочете негайного виконання бажань - вам доведеться нелегко. Не виключено, що неприємний сюрприз чекає вас у власному будинку. Спокійніше реагувати на події вам допоможе усвідомлення довгострокових цілей, до яких ви поступово і неухильно йдете. Пам'ятаючи, що всьому свій час, ви почнете сприймати обстановку цього дня філософськи, збережете сили, уникнете стресу.


Стрілець

Стрільцям не варто зраджувати прийнятим планом, особистим смакам і принципам, якщо щось пішло не так. Цей день вимагає винахідливості, оперативності, швидкої корекції тактики, але стратегія повинна залишатися колишньою. Зберігши витримку, ви отримаєте бажане. Нервозність призведе до марної витрати сил, а результат може виявитися незадовільної якості. Спокійна впевненість у собі принесе вам перемогу в грі, у любові, у творчій діяльності, допоможе заощадити час, гроші, дорогоцінну енергію.


Скорпіон

Для Скорпіонів уїкенд може початися не за планом. Романтичну зустріч краще перенести на завтра. Цю добу ви можете провести не там, де розраховували, або в режимі, який вам зазвичай не властивий. Може зажадати уваги комп'ютер або інша електроніка. Можливо, ви кинетеся допомагати другові чи родичу в екстремальній ситуації. Сюрприз може піднести чотириногий або пернатий домашній улюбленець. Не виключається нештатна обстановка в офісі, що вимагає вашого контролю або присутності.


Терези

Терезів чекає піковий момент в напруженій ситуації. Можливе загострення стосунків у сім'ї, шлюбі, дружбі. У стійких союзах буде шанс висловити оригінальні ідеї, відверто і без зайвих сентиментів поговорити про наболіле, обговорити новини, скорегувати плани. Якщо відносини не мають під собою міцної бази, невчасно сказане слово може послужити «детонатором» для спалаху деструктивних емоцій. Щоб знайти компроміс, при будь-якому повороті подій важливо зберегти самовладання і гідність.


Діва

Багато Дів сьогодні схильні до спалахів емоцій, легко йдуть на спонтанні авантюри. Щоб домогтися бажаного, важливо зловити хвилину душевного, фізичного чи інтелектуального підйому. Перебуваючи в потрібному настрої, ви зможете за короткий термін впоратися з найбільш неординарним завданням. Нетривіальне мислення придасться комп'ютерщикам, програмістам, геймерам. Є умови для розвитку задатків репортера, синхронного перекладача. Можлива недовга, але важлива суперечка з коханою людиною, другом, дітьми.


Лев

Левам не варто відкладати задумане, позаяк натхнення вже завтра може перегоріти. На тлі загального ентузіазму не виключені хвилини відчаю, нетерпіння. Можливі сюрпризи в дорозі, наприклад, зміна маршруту. Щоб не витрачати дорогоцінний час на дрібний ремонт, варто заздалегідь налагодити засоби зв'язку і пересування. Долати бар'єри буде простіше, якщо вас підтримує близька людина або група однодумців, а також, якщо у вас є власний чіткий план і вистраждана система переконань.


Рак

Ракам початок уїк-енду може приготувати сюрприз. Інертних і пасивних представників знаку ця доба підбадьорить, спонукатиме зробити щось інакше, ніж завжди. Вірогідний нетиповий для вас, викличний стиль поведінки, запальність. Не виключено, що ви будете змушені знехтувати відпочинком, оскільки вам не залишить вибору розпочате заняття: одержимість бажанням змусить вас завзято домагатися поставленої мети. Енергійним і заповзятливим Ракам доведеться з кимось посперечатися, щоб відстояти своє право на свободу.


Близнюки

Близнюкам зірки настійно рекомендують поєднувати авантюризм і пошуки свободи зі здоровим мисленням і свідомими заходами безпеки. Жага пригод зробить цей день цікавим і навіть незабутнім, але одночасно може створити вам проблеми. Можливі сварки з друзями, суперечки з представниками закону і порядку, комунікаційні збої в дорозі або при спробі налагодити зв'язок. Психологічно, на вас може сильно подіяти несподівана новина, відкриття, або непередбачений поворот подій.


Тілець

Тельці можуть стати свідками чужої нестриманості. Можливо, хтось буде нападати на ваші переконання, або безсторонньо висловиться про тих, кого ви поважаєте. Якщо «вірус відвертості» виявиться заразливим, ви теж висловитеся гранично ясно і прямо. У поїздках, контактах, листуванні є імовірність незапланованих ситуацій, що вимагають нестандартної реакції і холоднокровності. Варто бути завбачливі - наприклад, заздалегідь забезпечити собі психологічну, юридичну або фінансову страховку.


Овен

Овнів може чекати непередбачена зустріч, коротка поїздка, або розмова на знайому тему, що має особистий характер. Розбіжності з батьками і старшими людьми не варто відкладати, оскільки сьогодні є сміливість торкнутися найактуальніших та болючих тем. Можливо, ви скажете або зробите те, на що в інший час не наважувалися. Відстоюючи свої позиції і права, в ділових і життєвих питаннях варто спиратися на юридичні норми. В особистому житті важливо зберегти душевну рівновагу і вірність принципам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?