Євросоюз може скасувати санкції проти Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Євросоюз може скасувати санкції проти Януковича

Євросоюз може скасувати санкції проти Януковича

У Брюсселі 14 січня відбулася перша зустріч за закритими дверима про продовження санкцій проти утікача-екс-диктатора Віктора Януковича і його оточення, а також обмежень щодо осіб і компаній, причетних до анексії Криму, повідомляє Радіо Свобода.
Повідомляється, що в санкції можуть бути внесені деякі зміни. В офісі верховного представника Євросоюзу з питань закордонних справ повідомили, що наступного тижня мають відбутися другі дебати щодо санкцій, термін дії яких закінчується через два місяці. Остаточне рішення Рада міністрів ЄС прийме до кінця лютого.
Санкції проти Януковича і ще 16 чиновників були впроваджені через звинувачення в незаконному привласненні державних коштів і порушенні прав людини. У списку санкцій Європи за дії проти територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України перебувають 149 чоловік і 37 компаній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?