РФ знищила в Криму свободу слова - Стець
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ знищила в Криму свободу слова - Стець

РФ знищила в Криму свободу слова - Стець

Російська окупаційна влада Криму виключає професійну діяльність незалежних журналістів та ЗМІ. Про це заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець, повідомляє Урядовий портал.
За словами міністра, метою каральних операцій є не тільки неможливість професійної діяльності незалежних журналістів та ЗМІ, а й знищення свободи вираження думок, залякування населення та запобігання прояву будь-якого незгоди з репресивною політикою нинішньої «кримської влади».
«Затримання і допит кримського журналіста Заїра Акадирова, а також шантаж і невмотивоване застосування сили до нього з боку російських силовиків - представників горезвісного ОМОНу - демонструють безпринципну зневагу окупаційної адміністрації не лише до власного, російського, законодавства і норм міжнародного права, але і є прикладом цинічного нехтування правами людини та світовими стандартами професійної етики», - заявив Стець.


У прокуратурі АРК при Генпрокуратурі України за фактом затримання і допиту журналіста буде зареєстровано звернення з вимогою виявити всі факти правопорушень і встановити відповідальних за перешкоджання його професійній діяльності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?