Всеросійська федерація легкої атлетики вибрала нового главу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Всеросійська федерація легкої атлетики вибрала нового главу

Всеросійська федерація легкої атлетики вибрала нового главу
Джерело:  Associated Press

Всеросійська федерація легкої атлетики у суботу, 16 січня, вибрала колишнього тренера з політичними зв'язками в якості свого нового президента, намагаючись закінчити відсторонення країни від змагань з легкої атлетики на літніх Олімпійських іграх, передає  AP.

Дмитро Шлахтер, регіональний міністр спорту в Самарській області РФ, був обраний одноголосно після того, як його головний суперник самоусунувся в рамках угоди за посередництва високопоставлених російських чиновників.

Шлахтер сказав, що його "задача проста - повернути Російську атлетику на світовий рівень і відродити довіру".

РФ була відсторонена в листопаді, після публікації доповіді Всесвітнього антидопінгового агентства, який повідомляє про обширну допінгову операцію за підтримки держави.

Російським спортсменам заборонено виступати на міжнародних легкоатлетичних змаганнях, включаючи Олімпійські ігри, проте Шляхтин зобов'язався слідувати рекомендаціям Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій для відновлення РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?