Співробітники СБУ в Рівному викрили агента спецслужб РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Співробітники СБУ в Рівному викрили агента спецслужб РФ

СБУ
Співробітники СБУ в Рівному викрили агента спецслужб РФ

Співробітники СБУ викрили уродженця Рязанської області, який, перебуваючи в березні 2015 року в Донецьку, був завербований спецслужбами РФ і погодився на розвідувально-підривну діяльність на території України, повідомляє прес-служба СБУ.
"За завданням російської спецслужби агент повинен був підготувати в Рівному місця для тимчасового проживання групи по 5-6 чоловік і відшукати можливості для встановлення контактів з представниками кримінального середовища регіону", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що затриманий надав кураторам інформацію про розташування військових і транспортних об'єктів на території Рівненської області.
Слідчим відділом Управління СБУ в Рівненській області відкрито кримінальне провадження за ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?