Українська делегація відвідає США для обміну досвідом у боротьбі з корупцією
Категорія
Політика
Дата публікації

Українська делегація відвідає США для обміну досвідом у боротьбі з корупцією

Українська делегація відвідає США для обміну досвідом у боротьбі з корупцією
Джерело:  ЛІГА.net

Наступного тижня відбудеться візит до Вашингтона української делегації у складі високопоставлених представників Міністерства юстиції, Генеральної прокуратури та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє Ліга.net.
Метою візиту буде поглиблення співпраці по боротьбі з корупцією, а також у проведенні судової реформи. Члени делегації зустрінуться з високопоставленими представниками Білого дому, Державного департаменту та Міністерства юстиції США.
Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт висловив рішучу підтримку візиту.
"У 2016 році немає важливішого завдання, ніж серйозна боротьба з повсюдною корупцією, яка не дозволяє Україні реалізувати свій економічний потенціал з часу здобуття незалежності. Українці хочуть бути впевнені, що звинувачення в корупції будуть ретельно і правильно розслідувані, а винних притягнуть до відповідальності в рамках прозорої судової системи, яка служить народу України. Від цього залежить успіх України", - сказав він.
За словами Пайєтта, США співпрацюють з Україною заради забезпечення незалежності суддів, щоб вони могли приймати законні рішення і не опинятися під політичним тиском.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?