Microsoft випустить клавіатуру Word Flow на Android і iOS
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft випустить клавіатуру Word Flow на Android і iOS

Microsoft випустить клавіатуру Word Flow на Android і iOS
Джерело:  gagadget.com

Стандартна клавіатура Word Flow в Windows Phone по праву вважається одним з найбільш зручних рішень для набору тексту з екрану смартфона, а незабаром вона стане доступна користувачам пристроїв на базі Android і iOS. Microsoft розіслала учасникам програми Windows Insider лист, в якому повідомляється про плани випустити фірмову клавіатуру на «інших платформах, починаючи з iOS». Таке формулювання дозволяє припустити, що мобільна операційна система від Google буде наступною на черзі, пише gagadget.com.

Актуальні версії Word Flow підтримують автоматичне виправлення помилок, жести, пророкування наступного слова і введення розчерком а-ля Swype. Зараз на Android і iOS представлені всі основні сервіси Microsoft, включаючи досі непрацюючий у нас віртуальний помічник Cortana. Перед запуском нової клавіатури компанія хоче набрати серед інсайдерів групу для тестування програми. Бажаючі вже можуть відправити відповідну заявку по email.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?