Активісти знімають блокаду на адмінкордонi з Кримом
Категорія
Політика
Дата публікації

Активісти знімають блокаду на адмінкордонi з Кримом

Активісти знімають блокаду на адмінкордонi з Кримом
Джерело:  Крим.Реалії

У неділю, 17 січня, набере чинності постанова Кабінету міністрів про заборону на постачання товарів та послуг в окупований Крим. У зв'язку з цим активісти громадської акції по блокаді Криму залишили свої блок-пости на адмінкордонi в Херсонській області.

Про це повідомив командир штабу акції Ленур Іслямов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Крим.Реалії.

«Вийшла постанова Кабміну, згідно з якою вже неможливо перевозити вантажі на окуповану територію, так само - завозити вантажі з окупованої території. Вона нас майже влаштовує, тому ми зараз не вважаємо за потрібне далі продовжувати в такому посиленому форматі, як зараз. Ми зараз переформатуємо блокаду», - розповів Іслямов.
Учасники блокади знімуть свої блок-пости для спільного з правоохоронцями огляду транспорту, але залишать спостережні пости.
За словами лідера блокади, активісти сформують громадське об'єднання, яке перейде на контрольний пункт в'їзду-виїзду на адмінкордонi з Кримом і, перебуваючи там, виконуватиме спостережну функцію.

Нагадаємо, 17 січня,

набуде

 чинності постанова Кабінету міністрів про заборону на постачання товарів та послуг в окупований Крим, яка була прийнята на засіданні уряду 16 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?