Переговорами про полонених займатиметься уповноважений орган СБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговорами про полонених займатиметься уповноважений орган СБУ

Переговорами про полонених займатиметься уповноважений орган СБУ

Об'єднаний центр з питань полонених і заручників при Службі безпеки України є єдиним уповноваженим органом, який відповідає за звільнення полонених українців, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресс-центр СБУ.
"Останнім часом якийсь громадянин Рубан поширює заяви, що нібито він, як представник СБУ, проводив якісь переговори щодо можливого визволення громадян України в Мінську і нібито обговорював там ймовірність їх обміну на російських військовослужбовців. Рубану не надавалися ніякі доручення чи повноваження вести будь-які переговори щодо звільнення громадян України. Тривалий час він безпідставно називає себе "генералом" спецслужби, з його слів так його представляють і окремі ЗМІ. Це також не відповідає дійсності", - зазначають у Службі безпеки.
Відзначається, що в Мінську триває робота Тристоронньої контактної групи.
Як повідомлялося раніше, радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт заявив, що Україна готова передати бойовикам 35 полонених в обмін на 20 українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?