Які сайти Вікіпедії найчастіше редагують
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Які сайти Вікіпедії найчастіше редагують

Які сайти Вікіпедії найчастіше редагують
Джерело:  Wikimedia blog

Вікіпедія підрахувала які статті найчастіше редагують, повідомляє  ONLINE.UA  посилаючись на  блог   дміністратора сайту.
"Лідером за кількістю виправлень в англомовній Вікіпедії стала стаття про Джорджа Буша-молодшого. Правки до неї вносилися близько 45,9 тисяч раз. На другому місці опинилася стаття cо списком співробітників World Wrestling Entertainment (WWE) - американської компанії, що займається проведенням заходів професійного рестлінгу. На її рахунку - 42,8 тисяч правок. І зайняла третє місце стаття про Сполучені Штати Америки - 35,7 тисяч правок", - наголошується в повідомленні.
Опис самої Вікіпедії - на четвертому місці, його правили 33,9 тисячі разів.
У десятку найбільш редагованих матеріалів також потрапили статті про Майкла Джексона (28,1 тисяч правок), Ісуса (28 тисяч правок), Барака Обаму (24,7 тисяч правок) і Адольфа Гітлера (24,6 тисяч правок).
Відзначимо, що особливість Wikipedia - в тому, що будь-яка людина може створювати та редагувати статті у ній, прийнявши умови угоди користувача Wikimedia Foundation. Додаючи інформацію з компетентних і перевірених джерел, упорядник поступово формує свою репутацію. Модерацією правок займаються редактори-добровольці. У даний час енциклопедія доступна на 276 мовах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?