Меттью Перрі не зможе знятися у "Друзях"
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Меттью Перрі не зможе знятися у "Друзях"

Меттью Перрі не зможе знятися у "Друзях"
Джерело:  УНН

Один із головних акторів серіалу «Друзі» Меттью Перрі поки не зможе точно сказати чи буде він зніматися у продовженні улюбленного фільму. Про це повідомляє  ONLINE.UA  посилаючись на  УНН.
Представник актора Ліза Кастелер зазначила, що Мєттью Перрі зайнятий на репетиціях театральної постановки "Кінець довгого очікування", прем'єра якої повинна відбутися незабаром.
Вона також додала, що керівництво NBC заздалегідь було повідомлено, що Мєттью Перрі не зможе знятися у телесеріалі.
"Метт міг би записати яке-небудь відеопослання для цього проекту. Але це не те возз'єднання, на яке розраховують люди", - зазначила Кастелер.
Відомо, що спеціальний двогодинний випуск, який знову возз'єднає "Друзів", був задуманий, як данину поваги телепродюсеру Джеймсу Берроузу. У зйомках однозначно будуть брати участь Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Девід Швіммер та Метт Леблан.
Серіал "Друзі", який транслювався на телеканалі NBC з 1994 року, є одним із кращих проектів комедійного плану в історії телебачення США. За десять років існування "Друзів" команда серіалу заробила безліч нагород, серед яких "Еммі", "Золотий глобус", а також People's Choice Awards.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?