На КПП Чонгар прикордонників затримали на хабарництві
Категорія
Економіка
Дата публікації

На КПП Чонгар прикордонників затримали на хабарництві

На КПП Чонгар прикордонників затримали на хабарництві
Джерело:  NV

На контрольно-пропускному пункті Чонгар в Херсонській області співробітники Служби безпеки України разом з прокуратурою і поліцією затримали п'ятьох прикордонників, які отримували неправомірну вигоду від роботи в Держприкордонслужбі, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Новий час.

"Прикордонники затримані "на гарячому" під час вимагання та отримання хабарів з водіїв вантажівок за безперешкодний перетин контрольно-пропускного пункту", - йдеться в повідомленні СБУ.

Як повідомляють у відомстві, всього з трьох водіїв, які на момент затримання їхали з тимчасово окупованого Криму прикордонники "зібрали" 700 доларів США та 4500 гривень. Під час обшуків правоохоронці вилучили гроші та "інші докази злочинної діяльності".

Нагадаємо, раніше полковника прикордонної служби  затримали  за хабар, також був  затриманий  чиновник, який вимагав хабара від волонтерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?