Чому невдалі стосунки такі тривалі - відповідь вчених
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Чому невдалі стосунки такі тривалі - відповідь вчених

Чому невдалі стосунки такі тривалі - відповідь вчених
Джерело:  NV

На думку британських вчених, страх залишитися на самоті заважає людям розривати невдалі стосунки, і змушує тягнути їх все далі. За статистикою, складеної Mirror, на сьогоднішній день 2 млн британців мають не коханих партнерів. Такі відносини самі розпадаються через 4 роки, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Новий час.

Результати опитування, проведеного сайтом знайомств, показують що найбільш поширеними причинами продовження непотрібних відносин є боязнь самотності, жалість до партнера і заклопотаність тим, як розставання відіб'ється на інших членах родини.

Також люди, які прийняли рішення розірвати зв'язок з партнером, відзначають, що приводом для розставання стали різні погляди на життя, те, що у пари немає спільного майбутнього і елементарна відсутність почуттів.

На думку багатьох психологів, початок нового року - це прекрасний час, щоб проаналізувати своє життя: розробити кар'єрний план, записатися в спортзал і переоцінити відносини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?