Дитину вдарило струмом у київському тролейбусі
Категорія
Події
Дата публікації

Дитину вдарило струмом у київському тролейбусі

Дитину вдарило струмом у київському тролейбусі
Джерело:  ТСН

В одному з київських тролейбусів 12-річного хлопчика вдарило струмом від поручня. Рука дитини прикипіла до поручня, а водій транспорту не погоджувався перервати маршрут до приїзду швидкої і назвав опіки дитини "легкими". За цієї події відкрито кримінальну справу, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  ТСН.


У тролейбуса, на відміну від трамвая, немає заземлення. Тому тут подвійна ізоляція, яку щодня повинні ретельно сушити в депо. Соляна суміш, якою посипають дороги - хороший провідник, вона налипла на корпус тролейбуса. А ноги пасажирів мокнуть на зупинках. Мільйони киян їздять так щодня.


Чому ізоляції була порушена і пасажири фактично стали заземленням - Київпастранс коментувати відмовляється. Сім'я хлопчика збирається судитися з Київпастрансом. Кажуть, тролейбусники тільки запропонували оплатити лікування.


"Пасажир 12 років, під час посадки в тролейбус маршруту №5, отримав короткострокову, легку електротравму руки. На час прибуття карети швидкої допомоги, пасажир почував себе добре. Рухому одиницю відбуксирували в депо для подальшого технічного огляду", - розмістив Київпастранс на своєму сайті.


550 вольт і опіки поліція не вважає "легкою травмою". З'ясовуватиметься, кого покарати: ремонтника, який випустив тролейбус на лінію, або керівника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?