Бойовики на Донбасі стріляють серед цивільних - розвідка
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики на Донбасі стріляють серед цивільних - розвідка

Бойовики на Донбасі стріляють серед цивільних - розвідка

Згідно з поданими розвідкою відомостями, на Донбасі бойовики влади окупантів знову починають чинити беззаконня: влаштовувати безлади, стріляти в громадських місцях, розкрадати зброю і майно з метою власного збагачення, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.


"15 січня командир взводу одного з підрозділів, який дислокувався у м.Макіївка, перебуваючи в громадському місці в стані алкогольного сп'яніння, почав стріляти із стрілецької зброї", - наголошується в повідомленні.

"В одному з мотострілкових полків 1 АК військовослужбовець викрав автомат і боєприпаси з метою подальшого продажу", - заявили в розвідці.


При цьому зазначений факт був встановлений командуванням військової частини лише через два тижні після інциденту, що, на думку Головного управління розвідки Міністерства оборони, свідчить про відсутність контролю за підлеглим особовим складом з боку молодших командирів.


Раніше начальник прес-центру штабу Антитерористичної операції Олексій Мазепа заявляв, що серед бойовиків почалися масові звільнення і дезертирство через зменшення виплат.


Як  повідомлялось  раніше, в районі Світлодарської дуги в Донецькому напрямку зараз знову напружена ситуація.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?