Гороскоп на понеділок, 18 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на понеділок, 18 січня

Гороскоп на понеділок, 18 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам варто витягти все можливе з інформаційних потоків цього дня. Якщо немає листів, не надходять важливі відомості, можна ініціювати процес самостійно. Сьогодні настрій не надто романтичний, свідомість орієнтована на практичні потреби. Можливий інтерес до офіційної статистики, результатів досліджень, авторитетних відгуків і свідчень, платіжних і супровідних документів, законодавчих актів. Принесуть користь наради, консультації, співбесіди. Вдалий день для покупок.


Водолій

Щоб отримати віддачу, Водоліям сьогодні потрібно мислити практично. Перед порожніми розмовами варто віддати перевагу змістовним бесідам, наприклад, обміну корисними відомостями, отриманню цільових консультацій. Варто вивчити додаткові джерела та відгуки, перш ніж зробити солідне вкладення або придбання. Вам може стати в нагоді інформація з області медицини, торгівлі, освіти, юриспруденції, будівництва, кулінарії. Архівні матеріали можуть виявитися більш пізнавальними, ніж останні новини.


Козеріг

Цікавість і товариськість Козерогів аж до ночі матимуть прикладний характер. Сьогодні можна обговорити широке коло питань, пов'язаних з навчанням, платежами, подорожами, науково-дослідницькою роботою, просуванням плодів колишньої праці і творчості. З потрібних тем ви знайдете додаткову інформацію, яка розширює ваші уявлення. Є умови для відновлення контактів з впливовими людьми та спільнотами, отримання сприятливого вердикту, хорошої рекомендації або рецензії.


Стрілець

Стрільцям не варто обмежуватися окремими розрізненими заходами. Сьогодні у вас є привід окинути поглядом весь комплекс довірених вам володінь, або отримати доступ до всіх ключових ресурсів (відомостей, матеріалів, рахунків, складів, архівів). Особливу увагу бажано приділити повсякденним операціям, з яких день за днем ​​складається ваше благополуччя. Це може бути рутинна робота, листування, калькуляція, документообіг, бухгалтерія, інтенсивне ділове спілкування з колегами або підлеглими.


Скорпіон

Скорпіони будуть відмінними переговірниками, якщо стримають індивідуальну активність і зроблять ставку на діалог. Сьогодні можна домовитися з найбльш неподатливим опонентом, врівноважити свої і його потреби. Не менш важливо погоджувати потреби у партнерстві, особливо якщо про це просить друга сторона. В офіційних суперечках ефективні досудові рішення. Може бути витягнута взаємна вигода з колишнього співробітництва. В область ваших інтересів можуть потрапити старі договори, правові документи, свідчення.


Терези

У центрі уваги Терезів можуть виявитися питання нерухомості, оплати проживання, різних відрахувань, а також проведення перерахунків, отримання компенсацій. Можна вдало зняти тимчасове житло, залагодити питання з іпотекою, кредитом, заставою. У складній фінансовій ситуації є можливість вдатися до сторонньої допомоги. Для партнерів, подружжя, однодумців важливий спільний бюджет, що дозволяє забезпечувати загальний побут або реалізовувати спільний проект. Можливе відвідування податкової інспекції, банку.


Діва

Дів чекають гарні новини від впливових осіб або організацій. Є умови для розширення світогляду, особистого зростання. Результативні цільові поїздки та зустрічі. Хороший день для відвідування видавництва, архіву, бібліотеки. Може вирішитися питання з особистими документами, в тому числі на виїзд з країни. Творчі натури можуть розраховувати на гідну винагороду своїх колишніх праць, включаючи учнівські досліди. Для студентів та абітурієнтів має значення престижність обраного вузу або спеціальності.


Лев

Левам належить аж до ночі залишатися прагматиками. У переговорах центральним буде питання фінансування, взаєморозрахунків, використання ресурсів, розміру прибутку, відшкодування збитків, а також юридичних аспектів цих тем. В особистих досягненнях, включаючи інтелектуальні та творчі, кращим показником стане наочний результат (схвальні рецензії, пільги, гранти, підвищення гонорару, перспективні пропозиції). Можливий дохід від корисних знань, вигідної посади, колишніх вкладень.


Рак

Раки можуть зробити ще один крок у напрямку до матеріальної стабільності. Відповідний момент для відновлення процесів, пов'язаних з розділом майна, перерозподілом партнерських обов'язків, поручительством. Буде пізнавальною зустріч з юристом, викладачем, консультантом. Корисне широке охоплення актуальної теми, від витоків ситуації до можливих сценаріїв розвитку у близькому і далекому майбутньому. Бажано розглянути в нерозривному зв'язку економічні, освітні, правові нюанси.


Близнюки

Предметом уваги Близнюків сьогодні залишаться насущні практичні теми. Саме їм будуть присвячені багато зустрічей, бесід, роз'їздів, пошуків. Можливо, доведеться зайнятися оплатою комунальних, медичних, юридичних та інших послуг. Для вирішення деяких завдань має сенс використовувати особисті або сімейні накопичення. Не рекомендується порушувати приватність угод і переговорів. Це насичена доба для Близнюків, зайнятих торгівлею, закупівлею, доставкою, захистом своїх або чужих матеріальних інтересів.


Тілець

Ця доба обіцяє Тельцям вигоду, причому не тільки матеріальну. Сьогодні багато значить ваше слово. Можна вдало перездати іспит, відновити особистий авторитет, отримати фінансову чи іншу підтримку, відстояти свої моральні позиції, взяти гору в суперечках, дебатах. День вдалий для викладачів, юристів, журналістів, перекладачів, для працівників фіскальних та митних установ, торгових і транспортних організацій, іноземних фірм і представництв, освітніх та благодійних проектів.


Овен

Ще один день, який акцентував для Овнів важливість матеріальних справ. Він вдалий для обговорення фінансових питань, в тому числі розмірів заробітної плати, гонорару, комісійних. Ця доба дозволяє зміцнити вигідні зв'язки, відновити контакт із впливовим інвестором чи замовником, відновити історію платежів. Є умови для руху коштів, закупівель і складування товару, проведення інвентаризації. Може бути здійснена солідна купівля або грошова операція, до якої ви довго готувалися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?