Pagani Huayra BC дебютує на виставці в Женеві
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Pagani Huayra BC дебютує на виставці в Женеві

Pagani Huayra BC дебютує на виставці в Женеві
Джерело:  Мотор.ru

Італійська машинобудівна автокомпанія Pagani анонсувала «заряджений» варіант суперкара Huayra, який отримає в назві приставку BC і дебютує на березневому моторшоу в Женеві. Про це повідомив представник італійської марки Лука Вентурі, пише Мотор.
За словами Вентурі, спочатку планувалося, що «Пагані» привезе до Женеви ще й відкритий варіант моделі Huayra, однак від цього вирішили відмовитися. Він додав, що родстер все одно дебютує в цьому році, однак це відбудеться пізніше. При цьому суперкар без даху отримає ряд доробок технічної начинки, які готуються для «зарядженої» модифікації.
Вентурі не уточнив, що означають букви BC у назві суперкара, а також яка буде потужність двигуна топової Huayra.
Звичайне купе Pagani Huayra оснащується шестилітровим дванадцятициліндровим наддувним двигуном потужністю 700 кінських сил (1000 Нм). За попередніми даними, мотор форсують до 750 сил і допрацюють семиступінчасту коробку передач. Крім того, «заряджений» суперкар зроблять легше, оснастять додатковими знімними аеродинамічними елементами (для використання на треку) і модернізують підвіску.
Очікується, що тираж версії BC буде обмежений 20 екземплярами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?