Leica представила нові об'єктиви для камер M-серії
Категорія
Технології
Дата публікації

Leica представила нові об'єктиви для камер M-серії

Leica представила нові об'єктиви для камер M-серії
Джерело:  3dnews.ru

Німецька компанія Leica Camera представила дві нові класичні лінзи для камер M-серіі. Об'єктиви Leica Summicron-M 35 mm f2 ASPH, Summicron-M 28 mm f2 ASPH і Elmarit-M 28mm f / 2,8 ASPH відрізняються оновленим оптичним дизайном, який забезпечує ще кращу якість зображення в порівнянні з попередниками, пише 3Dnews.

Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH.

Крім оптичних характеристик, новинки також отримали більш міцну конструкцію корпусу. Тепер в комплекті пропонуються повністю металева бленда, кільце навколо фронтальної лінзи, яке захищає її за відсутності бленди. Захисна кришка також виконана з металу.

Summicron-M 35mm f2 ASPH.

Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH є найкомпактнішою моделлю в сімействі об'єктивів Leica M. На відміну від попередника, цей об'єктив практично не страждає дісторсією в діапазоні фокусних від нескінченності до 0,7 м.

Summicron-M 28mm f/2 ASPH.

Summicron-M 35 mm f2 ASPH представлений компанією як швидкий класичний об'єктив преміум-класу, що забезпечує картинку високої якості з унікальним боке завдяки 11-пелюстковій діафрагмі. Також серед переваг новинки відзначаються висока різкість, практично повна відсутність дисторсії при всіх значеннях діафрагми і фокусних відстаней. Ширококутний об'єктив Summicron-M 28 mm f2 ASPH за класом дорівнює Summicron-M 35 mm f2 ASPH і є прямою заміною попередника.
Що стосується цін, то вони, традиційно для бренду Leica, «кусаються». Summicron-M 35 mm f2 ASPH, Summicron-M 28 mm f2 ASPH і Elmarit-M 28mm f / 2,8 ASPH оцінені в 2 350, 2 975 і 1650 фунтів стерлінгів відповідно (для ринку Великобританії). Для Європи цінники будуть приблизно такими ж, але в євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?