Делегації РФ не буде на січневій сесії ПАРЄ
Категорія
Світ
Дата публікації

Делегації РФ не буде на січневій сесії ПАРЄ

Делегації РФ не буде на січневій сесії ПАРЄ

Спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін заявив, що будь-які санкції щодо РФ, впроваджені через анексію Криму, неприйнятні, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Делегація РФ готова брати участь у сесії ПАРЄ тільки за умови повернення всіх повноважень. Про це заявив голова комітету Держдуми РФ у справах СНД, заступник керівника делегації РФ в ПАРЄ Леонід Слуцький.
"Наразі на ім'я керівника ПАРЄ Анн Брассер направляється лист за підписом спікерів палат російського парламенту про те, що повноваження делегації РФ на 2016 рік будуть запитуватися пізніше. Січневу сесію ми пропустимо", - сказав він.
Сесія Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) запланована на 25 січня і пройде в Страсбурзі.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, заступник голови комітету Держдуми з міжнародних справ, член російської делегації в ПАРЄ Леонід Калашников заявляв, що делегація РФ може відмовитися від участі в січневій сесії ПАРЄ, однак про остаточний варіант рішення він тоді не був готовий говорити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?