Apple випустила бета-версію iOS 9.3
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple випустила бета-версію iOS 9.3

Apple випустила бета-версію iOS 9.3
Джерело:  3dnews.ru

Американська корпорація Apple представила першу публічну бета-версію своєї мобільної операційної системи iOS 9.3 - усього через декілька днів після виходу версії ОС для розробників, пише 3Dnews.

Користувачі, які підписалися на програму бета-тестувань Apple, отримають оновлення iOS 9.3 повітрям - однак тільки після установки відповідного сертифіката на свої пристрої.


iOS 9.3 - це досить велике оновлення для мобільної операційної системи від Apple. Воно включає в себе кілька важливих поліпшень, у числі яких - нічний режим. Ця функція дозволяє пристрою ближче до вечора автоматично знижувати кількість блакитного світла, що надходить з екрану пристрою. Таким чином, підсвічування стає більш м'яким, що сприяє міцнішому сну користувача. Також iOS 9.3 отримала деякі поліпшення для тих, хто використовує iPhone і iPad для навчання. А смартфони від Apple тепер можна пов'язувати одразу з декількома годинниками Apple Watch.


Крім усього іншого, оновлення включає в себе підтримку нових швидких дій для функції 3D Touch, які зачіпають деякі стандартні додатки. Окремі замітки у відповідній програмі тепер можна блокувати за допомогою паролю або відбитка пальця. Додатки News і Health також отримали ряд змін.


Повноцінний реліз iOS 9.3 відбудеться навесні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?