У справі про вбивство Нємцова шукають "український слід"
Категорія
Світ
Дата публікації

У справі про вбивство Нємцова шукають "український слід"

У справі про вбивство Нємцова шукають "український слід"
Джерело:  Укрінформ

Захист підозрюваних у вбивстві опозиційного російського політика Бориса Нємцова стверджує, що загиблий в Грозному фігурант справи Беслан Шаванов незадовго до злочину був затриманий в Україні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«У нас є свідок, який може підтвердити, що незадовго до вбивства Нємцова Беслан Шаванов, який, за словами Губашева, стріляв у нього, повернувся з території України, де затримувався співробітниками СБУ. Ми опрацьовуємо цю версію і готові надати нового свідка слідству для допиту», - сказав адвокат Дадаєва Шамсудін Цакаєв.
Захист Дадаєва впевнений, що Шаванов міг бути завербований СБУ.
На думку адвоката сім'ї Бориса Нємцова, це спроба відвести слідство від пошуку реальних замовників у Чечні.
«Будь-яку версію треба перевіряти, але навіть якщо стріляв Шаванов і якщо він був до цього з незрозумілою метою в Україні, це не суперечить нашій версії про замовників з Чечні», - сказав Прохоров.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, адвокати убитого опозиційного російського політика Бориса Нємцова оскаржили відмову слідства перекваліфікувати справу зі статті «вбивство» на статтю «посягання на життя державного чи громадського діяча».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?