Автомобіль генконсульства України в Петербурзі збив жінку
Категорія
Події
Дата публікації

Автомобіль генконсульства України в Петербурзі збив жінку

Автомобіль генконсульства України в Петербурзі збив жінку
Джерело:  NV

У Петербурзі сталася ДТП за участю автомобіля українського генконсульства. Як повідомляє ГУ МВС по Петербургу і Ленінградській області, водій збив пенсіонерку, яка згодом померла від отриманих травм, передає ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
Повідомляється, що в неділю вдень, 17 січня, громадянин України 1954 народження, який працює в генконсульстві водієм, не впорався з керуванням службового автомобіля на Суворовському проспекті, 11/19. Машина вилетіла на тротуар і збила пенсіонерку. 67-річна жінка отримала травми голови і внутрішніх органів, була госпіталізована в Маріїнську лікарню, де пізніше померла.
За фактом події порушено кримінальну справу.
У МЗС України У Міністерстві закордонних справ України підтвердили факт ДТП за участю автомобіля генконсульства України в Санкт-Петербурзі.
"Інформація про ДТП підтверджується. Зараз відбувається розслідування обставин інциденту", - повідомив представник Департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?