Доповідач ПАРЄ відвідає Україну з питань корупції
Категорія
Політика
Дата публікації

Доповідач ПАРЄ відвідає Україну з питань корупції

Доповідач ПАРЄ відвідає Україну з питань корупції
Джерело:  ПАРЄ

В Україні 19-20 січня з візитом перебуватиме доповідач Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Мішель Ніколетті, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ПАРЄ.
"Цей візит є частиною глобальної місії зі встановлення фактів, що охоплюють різні європейські географічні райони, і спрямований на вивчення, зокрема, передового досвіду в боротьбі з корупцією, а також ролі антикорупційних органів у боротьбі з корупцією серед високопосадовців", - йдеться в повідомленні.
У Києві Ніколетті проведе зустріч зі спікером Верховної Ради України, міністром закордонних справ і головою комітету боротьби з корупцією.
Як повідомлялося раніше, помічник держсекретаря США з питань контролю над озброєннями та верифікації Френк Роуз в рамках європейського турне сьогодні, 18 січня, почне свій візит в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?