Актори, яких ви не помітили в нових «Зоряних війнах» (10 фото)
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актори, яких ви не помітили в нових «Зоряних війнах» (10 фото)

Актори, яких ви не помітили в нових «Зоряних війнах» (10 фото)
Джерело:  okino.ua

Деніел Крейг, Саймон Пегг, Уорвік Девіс, зірка серіалу «Студія 30», акторський десант з «Ігри престолів» і безліч родичів і приятелів Джея Джей Абрамса. «Зоряні війни: Пробудження сили» запам'ятаються нам не тільки поверненням великої саги, але ще й купою несподіваних камео, про більшість з яких стало відомо вже після прем'єри. Про найпам'ятніші з них в нашому сьогоднішньому матеріалі.

Деніел Крэйг.


Зірка «бондіани» примудрився зіграти в «Зоряних війнах» епізодичну роль штурмовика. Ну, або як мінімум, озвучити його. Хоча, за інформацією інсайдерів, актор особисто був присутній на зйомках. Персонаж Крейга з'являється в сцені з Рей, захопленій в полон. Саме на ньому дівчина вперше випробує свою силу, змусивши того піти, залишивши відкритими двері.

Саймон Пегг.


У Пегга в «Пробудженні сили» одна з найбільш характерних ролей - Ункарія Платта, величезного слизнеподібного скупника сміття на планеті Джакку. Тут він фактично - маленький бог, адже в обмін на зібраний мотлох видає людям їжу. Ось тільки впізнати в цьому монстрові Саймона Пегга - справа не з простих.

Уорвік Девіс.


Легендарний актор маленький на зріст свого часу грав у шостому та першому епізодах саги. У сьомому ж йому дісталася невелика роль Воллівана. Цю дивну істоту ми застаємо в таверні Маз Канати. У сценарії його описують як вмілого міжзоряного розвідника і першопрохідника. У фільмі ж він змахує, скоріше, на одного з контрабандистів і завсідників бару.

Джуда Фрідлендер.


Зірка серіалу «Студія 30» і просто відмінний комік, Джуда Фрідлендер у фільмі Абрамса з'являється в крихітному камео в барі Маз Канати. У кадрі він миготить в той момент, коли хтось викрикує ім'я Хана Соло. Правда, навіть з такою підказкою відшукати серед статистів Фрідлендера вельми непросто.

Томас Сенгстер.


Молодий британський актор Томас Сенгстер відомий по участі в романтичній комедії «Реальна любов» і серіалі «Гра престолів» (Жойен Рід). У «Пробудженні сили» у нього зовсім крихітна роль - одного з офіцерів Верховного порядку. Причому помітити його змогли тільки особливо допитливі глядачі і родичі актора. Адже кому ще може спасти на думку вдивлятися в обличчя поганих хлопців в динамічній сцені втечі Фінна.

Джессіка Хенвік.


Ще одна учасниця «Ігри престолів» (у п'ятому сезоні грала Німерію Санд) Джессіка Хенвік відзначилася в «Зоряних війнах» роллю пілота загону винищувачів X-Wing. Не виключено, що в новому епізоді її роль буде трохи розширена.

Біллі Лурд.


Вистачало в нових «Зоряних війнах» і всюдисущого блату. Наприклад, лейтенанта Коннікс у фільмі зіграла дочка Керрі Фішер - Біллі Лурд. Слів у цього персонажа не було, в кадрі вона була зовсім малість - тож каші, як кажуть, не зіпсувала. Хоча на ділі Лурд - досить перспективна актриса. Її остання і найвідоміша роль - Шанель №3 в серіалі «Королеви крику».

Батько і дід Джея Джей Абрамса.


Режисер фільму Джей Джей Абрамс сповна розрахувався зі своїми родичами і друзями, які явно мріяли потрапити в «Зоряні війни». Батько режисера, Джеральд, зіграв капітана Сайпресса, отримав свою секунду слави і дід Гаррі Кельвін.

Майкл Джаккіно и Найджел Годрич.


Підсобив режисер і двом своїм старим приятелям-композиторам. Майкл Джаккіно (автор музики до фільму «Зоряний шлях») і Найджел Годріч (продюсер Radiohead і композитор стрічки «Скотт Пілігрим проти всіх») з'явилися в «Пробудження сили» в образах штурмовиків.

Кен Люн.


Можливо, найзначніше камео «Пробудження сили». Адже, на відміну від багатьох інших акторів, Люна у фільмі легко впізнати (Адмірал Статура), а його поява несе важливу місію - знищення суперзброї Верховного порядку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?