Кількість іноземних туристів у світі перевищила 1 млрд
Категорія
Світ
Дата публікації

Кількість іноземних туристів у світі перевищила 1 млрд

Кількість іноземних туристів у світі перевищила 1 млрд
Джерело:  online.ua

Число іноземних туристів у світі досягла рекордної кількості у 2015 році - 1,2 млрд, повідомляє  ONLINE.UA  посилаючись на  Всемирную туристскую организацию.


Як зазначили у UNWTO, зростання вище середнього демонструється вже шостий рік поспіль. З посткризового 2010 року кількість міжнародних прибуттів збільшується на 4% або більше щорічно.


Якщо говорити про статистику по регіонах, то Європа, Північна та Південна Америки, а також Тихоокеанський регіон показали приблизно п'ятивідсоткове зростання у минулому році. На Близькому Сході зростання досягло 3%, а в Африці зафіксовано зниження на 3%.


Всесвітня туристична організація прогнозує, що у 2016 році кількість іноземних туристів по всьому світу збільшиться на 4%.


Раніше повідомлялося, що у перші шість місяців 2015 міжнародний туризм показав зростання на 4% порівняно з аналогічним періодом 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?