У Кельні затримали першого підозрюваного у зґвалтуванні
Категорія
Події
Дата публікації

У Кельні затримали першого підозрюваного у зґвалтуванні

У Кельні затримали першого підозрюваного у зґвалтуванні

У Кельні офіційно заявили, що затримали першого підозрюваного у насильстві в новорічну ніч, повідомляє  ONLINE.UA  посилаючись на  DW.
Це 26-річний алжирець, який прибув у країну як біженць. Його затримали у таборі для біженців в місті Керпен (неподалік від Кельна).
Алжирця підозрюють у тому, що він "мацав жінку", а також вкрав у неї мобільний телефон. Разом з ним затримали 22-річного алжирця, якого підозрюють у крадіжці телефону.
Всього у справі про напади у Кельні проходить 21 чоловік. Їх звинувачують у "несексуальних" злочинах, вісім з них очікують суду. Більшість із затриманих були звинувачені у крадіжці.
Нагадаємо, мер Кельна Генрієтта Рекер скликала поліцію для  кризових переговорів  після того, як близько 80 жінок повідомили про домаганнях та грабежі з боку п'яних чоловіків у переддень Нового року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?