У Франції стартує проект See Ukraine
Категорія
Культура
Дата публікації

У Франції стартує проект See Ukraine

У Франції стартує проект See Ukraine
Джерело:  УНН

21 січня у Франції у рамках проекту See Ukraine покажуть документальний фільм "Майдан. Чорновий монтаж". Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  УНН.
"Проект стартує на цьому тижні, та відкривається у Франції в цей четвер, 21 січня, буде тривати у Франції цілий місяць. Протягом цього часу ми покажемо у Франції п'ять фільмів та одну виставку фотографій, матимуть місце дві дискусії. Відкриває проект "Майдан. Чорновий монтаж"", - повідомила керівник пректу See Ukraine Юлія Сердюкова.
За її словами, проект See Ukraine має на меті покази українського документального кіно та фотографії у 5 країнах Європи - Франції, Німеччини, Італії, Іспанії та Греції. Дуже важлива складова проекту, крім показу фильмів та фотографій, у тому, що проходитимуть зустрічі з авторами фільмів, режисерами, фотографами для того, щоб обговорювати побачене на екрані з аудиторією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?