У Грузії відкриють перший 7-зірковий готель
Категорія
Культура
Дата публікації

У Грузії відкриють перший 7-зірковий готель

У Грузії відкриють перший 7-зірковий готель
Джерело:  Travel in Georgia

Шикарний 7-зірковий готель вперше відкриють у столиці Грузії Тбілісі вже влітку 2016 року. Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Travel in Georgia.
Будівництво 7-зіркового готелю у центрі Тбілісі, яке здійснює арабська компанія Дабі груп, завершиться на початку липня 2016 року.
За словами виконавчого директора компанії Сема Едвардса, відкриття готелю було заплановано на більш ранні терміни. Затримка викликана тим, що значну частину будівельних матеріалів доводиться доставляти з Європи.
«У даний час все необхідне вже знаходяться в Грузії, і відповідно, будівництво йде інтенсивніше. 85% робіт вже завершено. Загальний обсяг інвестицій становить 100 млн », - заявив Сем Едвардс.
Як зазначили у Дабі груп, «Міленіум» буде унікальним. Адже готелі цієї мережі є тільки в Каліфорнії. Грузія стала другою країною в світі, у якій з'явиться такий готель.
Едвардс також розповів, що в готелі побудують казино, зараз активно ведуться переговори з партнерами з США.

Також в представництві Дабі груп заявляють, що компанія веде з урядом Грузії переговори про реалізацію інших стратегічних проектів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?