Таїланд очікує наплив туристів
Категорія
Культура
Дата публікації

Таїланд очікує наплив туристів

Таїланд очікує наплив туристів
Джерело:  Reuters

За прогнозами Міністерства туризму Таїланду в 2016 року країну очікує близько 32 млн іноземців. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Reuters.


Кількість відвідувачів має зрости до 32 млн в 2016 році, а це на 7% більше, ніж минулого року. За підсумками 2015 Таїланд відвідали близько 30 000 000 іноземних мандрівників. Дохід від туризму склав 2,21 трильйона бат. У нинішньому році Міністерство туризму країни прогнозує прибуток близько 2,3 трильйона бат (більше 61 мільярда доларів).


Туризм складає близько 10% від ВВП Таїланду і є одним з найперспективніших напрямів для розвитку економіки. У порівнянні зі своїми сусідами з Південно-Східної Азії Таїланд впевнено лідирує в темпах розвитку туризму.


На популярність даного напрямку не вплинули, навіть, вибухи біля храму в центрі Бангкоку і інцидент з вбивством двох англійських туристів. У грудні двоє підозрюваних у цьому злочині були визнані винними і засуджені до смертної кари.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?