"Шахтар" продовжив угоду про оренду "Арени Львів"
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" продовжив угоду про оренду "Арени Львів"

"Шахтар" продовжив угоду про оренду "Арени Львів"
Джерело:  shakhtar.com

Учора, 18 січня, донецький "Шахтар" продовжив угоду про оренду "Арени Львів". Договір розрахований до кінця сезона, пише shakhtar.com.
- Умови нашої співпраці зі львівським стадіоном залишилися практично без змін. Єдине, підписуючи сьогоднішню угоду, ми врахували побажання Міністерства молоді та спорту України. Ці корективи були виправдані.
Тепер у кожної сторони є певна впевненість у майбутньому: і у "Шахтаря", і у "Арени Львів". Головним пунктом угоди залишається проведення нашою командою на цьому стадіоні єврокубкових матчів. При цьому "Шахтар" залишає за собою право на вибір арени для ігор внутрішнього чемпіонату. Наша політика залишилася колишньою: ми розширюємо географію "Шахтаря". Тому у другій частині сезону команда проводитиме поєдинки національної першості не тільки на львівському стадіоні, - зазначив Вадим Гунько, генеральний директор "Донбас Арени".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?