Koenigsegg розпродав всі екземпляри суперкара Agera RS
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Koenigsegg розпродав всі екземпляри суперкара Agera RS

Koenigsegg розпродав всі екземпляри суперкара Agera RS
Джерело:  Мотор.ru

Шведський суперкар Koenigsegg Agera RS, який дебютував у березні 2015 року на Женевському автосалоні, став моделлю, яка продається найшвидше в історії марки. Всі 25 екземплярів Agera RS розпродали за десять місяців, пише Мотор з посиланням на Autocar.
Суперкар придбали клієнти із США, Канади, Великобританії, Японії, Китаю, Тайваню, Сінгапуру, Малайзії, Саудівської Аравії, Катару та Об'єднаних Арабських Еміратів. Новинка стала першою моделлю Koenigsegg, якій дозволили їздити по американських дорогах загального користування.

Koenigsegg Agera RS оснащений п'ятилітровим агрегатом V8 з двома турбінами, що розвиває 1 160 кінських сил і 1280 Нм крутного моменту. Купе здатне прискорюватися з місця до 96 кілометрів на годину за 2,9 секунди.


Суперкар укомплектований активним заднім антикрилом і мехатронним шасі (пропонується за додаткову плату), яке на основі GPS-даних підлаштовує роботу окремих компонентів під конкретні дорожні умови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?