Парламент Британії дозволив Трампу в'їзд до країни
Категорія
Світ
Дата публікації

Парламент Британії дозволив Трампу в'їзд до країни

Парламент Британії дозволив Трампу в'їзд до країни
Джерело:  The Washington Post

Британський парламент прийняв рішення не забороняти в'їзд на територію Великобританії кандидатові в президенти США мільярдерові Дональду Трампу. повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.
Парламентарії розглядали питання про заборону в'їзду Трампу до Британії протягом трьох годин. І хоча більшість депутатів вирішили все-таки не підтримувати цю заборону, вони не приховували свого ставлення до Трампа і його поглядів.
"Я намагався знайти інший, більш парламентський прикметник, щоб описати його, але жоден не був достатньо зрозумілим. Він ідіот", - сказав Гевін Ньюландс, представник Шотландської націоналістичної партії.
"Трамп не тільки расист, але гомофоб і жінконенависник", - додала політик Рупа Хак.
Кандидата в президенти США також називали позером, демагогом і смішним ксенофобом.
Нагадаємо, в грудні на сайті британського уряду з'явилася петиція про заборону в'їзду американського політика в Великобританію, в перший же день зібравши понад півмільйона підписів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?