З Німеччини можуть вислати українських біженців - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

З Німеччини можуть вислати українських біженців - ЗМІ

З Німеччини можуть вислати українських біженців - ЗМІ
Джерело:  Frankfurter Rundschau

Багато хто отримав повідомлення про відмову у наданні притулку, позитивне рішення приймається лише в 5,3% випадків, передає ONLINE.UA з посиланням на Frankfurter Rundschau.
У Німеччині тисячі біженців з України опинилися під загрозою депортації.
"У 2014-2015 роках близько 7000 українців звернулися до Німеччини з проханням про надання притулку. Більшість заяв надійшло в минулому році і серед кандидатів трохи більше чоловіків, ніж жінок", - йдеться в статті.
За даними видання, багато отримали повідомлення про відмову у наданні притулку, позитивне рішення приймається лише в 5,3% випадків.
"Кожна відмова супроводжується вимогою покинути країну", - заявив представник Федерального відомства з питань міграції та біженців.
Як повідомлялося раніше, Австрія планує пропускати лише тих пошукачів притулку, які мають намір отримати статус біженця в Німеччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?