Компанія AOC представила C3583FQ - вигнутий монітор для геймерів
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія AOC представила C3583FQ - вигнутий монітор для геймерів

Компанія AOC представила C3583FQ - вигнутий монітор для геймерів
Джерело:  itc.ua

Тайванська компанія AOC представила вигнутий 35-дюймовий монітор з частотою оновлення 160 Гц, який, насамперед, розрахований на геймерів, пише ITC.ua.

Новий монітор відрізняється високою швидкістю оновлення 160 Гц, наявністю технології синхронізації Adaptive-Sync (сумісної з FreeSync в діапазоні від 45 до 160 Гц), співвідношенням сторін 21:9 і дозволом Wide Full HD (2560 × 1080 пікселів). Також монітор відповідає сучасним стандартам підключення: у ньому передбачено два роз'єми HDMI (MHL) і два DisplayPort.

Монітор AOC C3583FQ оснащений матрицею AMVA (вдосконалена вертикальна орієнтація з багатодоменною структурою), яка відображає глибокий чорний колір з контрастністю 2000:1. Зображення виходить більш насиченим, ніж з TN-матрицями, але при цьому зберігається досить швидкий час відгуку 4 мс.

Спеціально для геймерів передбачений колірний профіль Game mode, в ньому яскравість і контрастність оптимізовані для ігор. Кути огляду досягають 178 °, що зручно не тільки для геймера, але і для глядачів, що спостерігають за його грою з-за спини - наприклад, на дружніх турнірах. Вбудовані стереодинаміки і аудіороз'єми дозволяють грати навіть за відсутності зовнішньої акустики.

Відзначимо, що вигнутий геймерський монітор AOC C3583FQ з'явиться у світовому роздробі в лютому 2016 року за ціною 799 євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?