Полк Азов спростував фейкове відео з погрозами Нідерландам
Категорія
Політика
Дата публікації

Полк Азов спростував фейкове відео з погрозами Нідерландам

Полк Азов спростував фейкове відео з погрозами Нідерландам
Джерело:  Euromaidanpress

У полку «Азов» назвали продуктом російської пропагандистської машини ролик, на якому нібито бійці полку загрожують Нідерландам терактами, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Euromaidanpress.


Увечері 18 січня на YouTube з'явився відеоролик, на якому люди в масках, які видають себе за бійців полку Нацгвардії «Азов», загрожують жителям Нідерландів терактами в разі відмови уряду країни від підписання Угоди про асоціацію України та ЄС. Люди на відео також знищують прапор Нідерландів.



«З першого погляду зрозуміло, що ці особи ніяк не можуть бути «азовцями»: відсутність полкових шевронів, неcтатутне взуття, нехарактерна уніформа тощо. Але чим це відео просто викликає сміх - це страйкбольними автоматами. Кожен, хто хоч мінімально знається на зброї, відразу помітить це. У страйкбольні репліки АК-74М (яких на озброєнні в полку просто немає) вставлені магазини від АКМ зовсім іншого калібру! Коментувати далі якість цього фейку сенсу взагалі немає. Хіба що варто згадати голос «головного представника», який навіть на слух ідентичний голосу попередніх «антиазовських» фейків від російського агітпропу», - йдеться в заяві полку.


У полку впевнені, що відео - продукт пропагандистської машини РФ.



Джерело відео: AZOV media


Як відомо, 6 квітня в Нідерландах  відбудеться  консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?