Вищий спецсуд визначить підсудність "діамантових" прокурорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Вищий спецсуд визначить підсудність "діамантових" прокурорів

Вищий спецсуд визначить підсудність "діамантових" прокурорів

Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ повинен визначити, який із судів апеляційної юрисдикції мусить розглядати кримінальне провадження так званих "діамантових" прокурорів, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Діамантовими" прокурорами називають колишнього заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Володимира Шапакіна і екс-заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, яких звинувачують у хабарництві.
"Суд постановив направити подання до Вищого спеціалізованого суду України з цивільних і кримінальних справ для визначення підсудності в межах судів апеляційної юрисдикції", - йдеться в документі за визначенням колегії суддів Апеляційного суду Києва, який розглянув відповідне подання голови Печерського райсуду.
Суд звернув увагу на те, що в матеріалах справи, які надала прокуратура, є помилка щодо місця скоєння обвинуваченими злочину, зокрема, називається вулиця Фізкультурна в Голосіївському районі Києва, але такої вулиці у Голосіївському районі столиці немає, а є вулиця Фізкультури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?