У громадському транспорті Києва проводиться профілактика грипу
Категорія
Культура
Дата публікації

У громадському транспорті Києва проводиться профілактика грипу

У громадському транспорті Києва проводиться профілактика грипу

Комунальні підприємства (КП) Київпастранс та Київський метрополітен проводять серію заходів, спрямованих на профілактику інфекційних захворювань серед киян та гостей столиці. В рамках цього фахівці КП вивчають рекомендації Департаменту охорони здоров'я, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  КМДА.


У Київському метрополітені організовані додаткові заходи по знезараженню всіх поверхонь в поїздах, а на станціях з найбільшим пасажиропотоком - у посиленому режимі (в три рази частіше, ніж встановлено нормативними документами для холодної пори року - 3 рази на тиждень).


Керівництво Департаменту звертається до всіх громадян, які користуються громадським транспортом Києва, з проханням ставитися до власного здоров'я і профілактичним радам уважно, а також приймати прості заходи, щоб убезпечити себе від захворювання (захисна маска, користування одноразової вологою серветкою в разі нежитю або чхання , і т.п.).


По можливості слід не відвідувати місця великого скупчення людей.


Раніше  повідомлялося, що в київському тролейбусі через несправність дитину вдарило струмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?