Савченко поклали під крапельницю
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко поклали під крапельницю

Савченко поклали під крапельницю
Джерело:  NV

Надія Савченко, - незаконно утримувана на території РФ українська льотчиця і народний депутат, - має серйозні проблеми зі здоров'ям у зв'язку з голодуванням, яке вона оголосила 18 грудня. Її адвокат повідомив, що їй поставили крапельницю з глюкозою, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Новий час.

"На момент, коли з нею взагалі-то зустрілися медики, вона погано себе почувала. Досить погано себе почувала, тому що у неї все погано з внутрішніми органами... Взагалі-то був вибір між примусовим годуванням і глюкозою. І вона вибрала друге", - зазначив Фейгін, додавши, що зараз українській ув'язненій вже краще.

За його словами, зараз Савченко п'є тільки воду і чай.

Крім того, адвокат припускає, що істотного погіршення стану здоров'я Савченко слід очікувати наступного тижня.

Як повідомлялося раніше, суд продовжує  заперечувати  невинність Надії Савченко. Також, на розгляд судового засідання був наданий  відеозапис  затримання Надії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?