Гаубиці і танки бойовиків виведені з місця стоянки - звіт ОБСЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

Гаубиці і танки бойовиків виведені з місця стоянки - звіт ОБСЄ

Гаубиці і танки бойовиків виведені з місця стоянки - звіт ОБСЄ

Згідно зі звітом ОБСЄ за 18 січня, спостерігачі місії виявили 14 гаубиць 2С1 "Гвоздика" (122 мм) і мінімум 17 танків (Т-64). Бойова техніка знаходиться в нерухомому стані, але поза місцем зберігання важкого озброєння на Донбасі, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.


"У районах за межами ліній відведення та поза місць зберігання озброєння - в районах сіл Мирне і Успенка, що знаходяться під контролем «ЛНР» (41 км і 23 км на південний захід від Луганська відповідно), Спеціальна моніторингова місія побачила на одному місці 14 нерухомих самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика" (122 мм) і мінімум 17 танків (Т-64), які поверталися в Мирне з відомих тренувальних полігонів і перегруповувалися на позиції в попередньо викопані місця в землі", - наголошується в повідомленні.


Раніше  повідомлялося, що в Комінтерново ОБСЄ зафіксувала вибухи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?