Тюнінг-ательє Vilner представило доопрацьований MINI R57 (12 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Тюнінг-ательє Vilner представило доопрацьований MINI R57 (12 фото)

Тюнінг-ательє Vilner представило доопрацьований MINI R57 (12 фото)

Співробітники Vilner представили ексцентричний MINI R57, який був створений під замовлення для юної актриси Tyan Lynn. У дизайні салону авто чітко проглядається космічна тематика: як у кольорах, так і у використаних матеріалах.
На перший погляд автомобіль виглядає досить стандартно, проте після декількох секунд найближчого знайомства зникають всі сумніви: це реальний витвір мистецтва.
У цьому авто інтер'єр, сповнений делікатними дрібницями, набагато важливіше зовнішнього дизайну. Деякі його елементи, як, наприклад, невеликі кнопки під спідометром, були виконані з чистого золота, а інші вироби типу металевих планок позаду сидінь були вкриті його тонким шаром. Вся вирізка й гравірування на значках та інших деталях були зроблені вручну.
Найкрасивіші елементи інтер'єру - рульове колесо і приладова панель. Їх поверхня вкрита 25 шарами фарби і лаку, що і створює специфічний космічний ефект. Головними матеріалами для оббивки послужила шкіра і алькантара фіолетового і синього кольорів. Ці досить темні кольори як не можна краще поєднуються з окантовкою і білим кольором автомобіля, роблячи цю MINI R57 однією з найоригінальніших моделей марки.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?