Гороскоп на середу, 20 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на середу, 20 січня

Гороскоп на середу, 20 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Риби можуть використовувати цю добу для чергової перебудови побуту чи свідомості. Цей день допомагає виявити фактори, що стали гальмом для вашого розвитку (старі речі, «мертві» зв'язки, застарілі психологічні установки, блок застарілих ідей). Домашній устрій можна заново адаптувати під службовий розклад, потреби партнера чи важливу для вас глобальну програму дій. За відсутності мети, плану і твердих переконань ви можете стати іграшкою обставин, наприклад, заручником сімейної ситуації.


Водолій

Цей день подарує Водоліям друге дихання, допоможе набути додаткової впевненості в собі. Від змін, що намітилися, виграють насамперед ваші інтелектуальні здібності. Можуть заграти новими фарбами колишні творчі ідеї, скластися умови для втілення в життя оригінального проекту. Можливі також зрушення в любовних справах. Якщо ваша діяльність пов'язана з фізичними навантаженнями і високими ризиками, варто заново продумати систему дій, щоб енергії вистачило на весь задуманий період.


Козеріг

Козерогам зірки радять відволіктися від власних дум і переключитися на обстановку в цілому. Цей день може не поставити вам принципово нових завдань, але побічно посприяє розширенню вашого світогляду і закріпленню корисних професійних навичок. Випадкові відкриття, ненавмисні збіги і інші моменти цієї доби можуть наштовхнути вас на цікаві висновки, підказати нетривіальне рішення, а також звернути вашу увагу на похибки в якості роботи, на забуті або недороблені дрібниці.


Стрілець

Стрільці можуть опинитися перед дилемою в області партнерських відносин. Можлива цікава зустріч, публічні дебати. Ваші позиції посилить дружелюбність, толерантність, почуття гумору, здатність відійти від шаблонів, вміння прогресивно мислити, готовність врахувати чужі думки і поглянути на себе з боку. Якщо ви самолюбні, категоричні, не готові скорегувати свої переконання, внутрішньо напружені, ваші чесноти перетворяться на недоліки. Вас буде легко вразити, поставити в незручне становище.


Скорпіон

На Скорпіонів сьогодні сильно впливає середовище. Корисно стежити за новинами. Можливі зміни в будинку, на батьківщині, в доступному вам віртуальному просторі. Особиста ініціатива не обіцяє яскравого ефекту: ви можете загубитися на строкатому тлі мінливих декорацій. Якщо у вас передбачається активна діяльність або відповідальний крок, пора заново вивчити обстановку, виявити можливі перспективи і потенційні загрози. Не зайвим буде перейняти чужий досвід, прислухатися до думок і порад бувалих людей.


Терези

Багатьом Терезам день принесе задоволення і користь одночасно. Попри всі недоліки, сьогодні можна досягти прогресу в обраному напрямку. Інтуїція, укупі з логікою і досвідом, допоможе вам успішно оминути потенційні небезпеки і використовувати переваги. Це прекрасна доба для пізнавальних заходів, розширення кола спілкування, вивчення можливих варіантів. Для ідеального результату корисно вчасно відсівати все непотрібне (повторне, надлишкове, непідходяще з морально-етичних позицій).


Діва

Атмосфера дня здатна викликати у Дів приплив натхнення, зміцнити віру в себе, довіру до оточуючих чи до долі. Важливо не звернути на примарний шлях через підступ, уявну легкість і безкарність. Для цього потрібно відрізняти високу якість від підробки, реальну перспективу від безвиході, гідну пропозицію від сумнівної. Адекватний вибір підтвердить вашу професійну і людську надійність. Помилка спричинить втрату репутації, зараз або в майбутньому. Дів-новачків чекає цікавий досвід.


Лев

Левам варто приділити увагу зв'язкам. Правильно вибудувані відносини будуть сприяти проведенню в життя ваших ідей, якісної реклами ваших досягнень і здібностей. Ця доба дарує вам багато корисних відомостей щодо різних напрямків, людей, спільнот, які ненав'язливо направляють ваші думки в потрібне русло. Через нестачу визначеності не рекомендується поспішати з фінансовими рішеннями. Готові плани реалізуються успішно, якщо вас не зіб'ють з пантелику нові ідеї або старі сумніви.


Рак

Перед Раками може постати завдання зовнішньої або внутрішньої адаптації до оточення, а також сортування новин, думок, відомостей. Можливо, ви будете задіяні в колективному заході або втягнуті в інтригу. Вразливих і сентиментальних Раків може підвести довірливість. Підрахунками, роботою з документами і текстами, відповідальними візитами краще зайнятися з ранку, поки розум не завантажений зайвою інформацією. Не рекомендуються індивідуальні починання: ваша ініціатива може потонути в загальному хаосі.


Близнюки

Близнюки сьогодні в центрі подій, або на перехресті інформаційних потоків. Може посилитися вразливість, непостійність настроїв, суперечливість бажань. Якщо ви недовірливі і схильні до навіювань, вам знадобиться мудра зважена порада з боку. У відносинах важливий компроміс, якого в цю добу ви можете досягти самими різними способами, за винятком агресії. Душевний порив може підштовхнути вас до скоєння доброї справи. Амбітним представникам знака варто подвоїти увагу до новин.


Тілець

Тельці почерпнуть з подій дня масу цікавого, якщо будуть відкриті для зовнішніх впливів. Це невідповідна доба для планомірної роботи, несення відповідальності. Буде важко дотримуватися послідовності дій, від роботи відверне безліч сторонніх чинників. Можна зібрати відсутні відомості, розглянути альтернативні варіанти основної програми. Роботою, що вимагає точності і скрупульозності, краще зайнятися вранці. Увечері можлива марнотратність під впливом настрою чи обстановки.


Овен

Овнам цей день допомагає стати менш категоричними, більш терплячими. Обстановка невимушено підвищеної мобільності, роз'їздів, обміну думками і поглядами. З'являється можливість оновити деякі плани, придивитися до оточення, доповнити загальну картину подій цікавими деталями. У Овнів-інтелектуалів зовнішня активність може бути замінена інтенсивною роботою думки, пошуками відповідей на неоднозначні питання. Діловий настрій може змінитися романтичним і чутливим, особливо ввечері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?