Фотощоденник допоможе позбутися зайвої ваги
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Фотощоденник допоможе позбутися зайвої ваги

Фотощоденник допоможе позбутися зайвої ваги
Джерело:  Ортодокс

Наукові фахівці з Університету Аліканте, що в Іспанії, знайшли кращий спосіб для схуднення. За їх словами, необхідно щотижня фотографувати себе і вести фотощоденник, щоб результат був наочним, пише Orthodox.
Учені з Університету Аліканте (Іспанія) протягом 16 тижнів проводили експеримент за участю 271 людини у віці від 16 до 72 років. Дослідження було спрямоване на те, щоб підвищити ефективність дієт для схуднення. Як з'ясувалося, найкращий спосіб, щоб тримати себе у формі і скинути зайві кілограми - це регулярні фотографії.
90% всіх учасників змогли закінчити рекомендовану їм дієтичну програму і 71% завершили її з успіхом. При проходженні цієї програми вони щотижня фотографували себе і вели фотощоденник. За словами вчених, наочність - це важливий етап мотивації. Якщо людині показати, як щодня змінюється її статура, вона знатиме, що старання не пройшли марно, і прагнути до більшого. Фотографія - візуальне підтвердження успішної дієти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?