Huawei готує одразу чотири версії нового смартфона P9
Категорія
Технології
Дата публікації

Huawei готує одразу чотири версії нового смартфона P9

Huawei готує одразу чотири версії нового смартфона P9
Джерело:  itc.ua

Торік Huawei випустила три варіанти P8: "стандартний" 5,2-дюймовий P8, недорогий 5-дюймовий P8 lite і гігантський P8max з екраном діагоналлю 6,8 дюйма. Якщо вірити ресурсу Venture Beat, цього року китайський виробник планує випустити не тільки наступників вищеперелічених смартфонів, які імовірно будуть називатися Huawei P9, Huawei P9 lite і Huawei P9max, але і ще один окремий варіант P9 з найбільш передовими характеристиками. Тобто загалом виходить чотири варіанти Huawei P9, пише ITC.ua.
За інформацією джерела, четверта і найцікавіша в технічному плані версія Huawei P9 повинна виділятися різними цікавими функціями і оснащуватися екраном, діагональ якого більше в порівнянні із звичайною версією, але менше, ніж у величезній моделі P9max. "Стандартна" версія P9, до слова, за попередніми даними отримає екран діагоналлю 5,2 дюйма, тоді як про точні розміри екрану P9max поки інформації немає. Втім, навряд чи він буде менше 6 дюймів.
Також говориться, що прокачана версія Huawei P9 запропонує великі обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам'яті поряд з подвійною основною камерою з датчиками дозволом 12 Мп. Якщо інформація виявиться правдивою, це буде другий смартфон Huawei, оснащений подвійний основною камерою, першим був Honor 6 Plus (на заголовному зображенні).

Не так давно в мережі з'явилися креслення, що дозволяють отримати перше уявлення про зовнішній вигляд P9 (зображення вище). На них можна було розгледіти систему з двох основних камер, апаратну кнопку Home і сканер відбитків пальців. Судячи з усього, це були креслення топової версії P9, оскільки лише вона одна, за даними P9, відрізняється подвійною основною камерою.


Принаймні одна з потенційних новинок буде заснована на базі процесора Kirin 950 власної розробки Huawei. При цьому у всіх випадках роль ОС виконає Android Marshmallow.


Дуже ймовірно, що виставка MWC 2 016, яка стартує вже в наступному місяці, з очевидних причин не стане місцем анонса смартфонів Huawei P9. Замість цього Huawei представить нові смартфони на власному заході в березні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?